Cynosure lézerek
A Cynosure Inc. az Amerikai Egyesült Államok egyik legnagyobb lézergyártó cége, több világszabadalom és védjegy tulajdonosa. Cynosure a kezelésbiztonság és a hatékonyság növelése érdekében a több évtizedes, fejlesztésben és gyártásban szerzett ismeretit, valamint a lézereivel végzett többtízezer kezelés tapasztalatát felhasználva készülékeit folyamatosan fejleszti.
A Cynosure lézerek évről évre, amerikai és nemzetközi megmérettetéseken előkelő helyet vívnak ki versenytársaik előtt, így a „Legsokoldalúbb szőrtelenítő lézer minden bőrtipusra”, a „legjobb szőrtelenítő lézer világosabb bőrtipusokra” kategórák fődíját, valamint a „Legjobb szőrtelenítő lézer sötétebb bőrtipusra”, a „Legjobb lézer a felületes visszértágulatokra”, a „Legjobb lézer az arci értágulatokra”, és a „Legjobb lézer az éredetű elváltozásokra” kategóriák különdíját nyerték az Aesthetic Trends & Techologies szaklap Laser & Light Choice Awards értékelésén 2005-ben.

Mi kezelhető az ND: YAG Lézerrel?
-Mélyen fekvő tágult erek
-Teleangiektázia
-Nem kívánatos szőrzet sötétebb bőrtipuson
-Non-ablatív bőrfiatalítás végezhető vele.
ND: YAG Lézerünk nagy behatolási mélysége miatt kiválóan alkalmas a mélyebben fekvő tágult visszerek, seprűvénák kezelésére a lábszáron és a combon.

Mi kezelhető az Alexandrit Lézerrel?
-Nem kívánatos szőrzet a legtöbb bőrtípuson
-Pigmentfoltok, szeplők

Alexandrit Lézerünkkel nagy hatékonysággal és biztonsággal kezeljük a nemkívánatos szőrzetet az arc bármely részén, vagy a testen, valamint szeplőket távolíthatunk el (akár nagy felületen is).